Konferencija "Pasaulis man padeda"

Maloniai kviečiame į tarptautinę nuotolinę konferenciją "Pasaulis man padeda", kuri vyks vasario 18-20 dienomis.

Konferencijos tikslas - sukurti erdvę, kurioje būtų išsakytos ir išgirstos įvairių interesų grupių įžvalgos ir patirtys įtraukiojo ugdymo tema ir paminėti vasario 20-ąją - Pasaulinę socialinio teisingumo dieną.

Tris dienas lietuvių ir užsienio pranešėjai dalinsis Lietuvos, Šveicarijos, Norvegijos, Estijos, Izraelio, JAE įtraukiojo švietimo patirtimi, sėkmės istorijomis bei įžvalgomis apie tarpinstitucinį bendradarbiavimą, gabių vaikų ugdymą, vaikų psichinę sveikatą, patyčių prevenciją, negalę ir lytiškumą, Covid-19 krizės patirtis ir įžvalgas. Bus naudinga, įdomu ir nepamirštama!

Lektorių iš užsienio pasisakymai bus verčiami į lietuvių kalbą.
Dalyvio mokestis – 19 eur./asm. (sumokėję mokestį ir dalyvavę konferencijoje, gaus kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimus). Programa yra akredituota (40 ak. val.) ir įregistruota KTPRR.
Daugiau informacijos apie renginį: www.misijaimanoma.lt

Registracija ir daugiau informacijos apie konferenciją ir programą: www.misijaimanoma.lt ir www.semiplius.lt (pedagogams).

Prašome kvietimu pasidalinti su visais, kuriems svarbu, kad vaikams, visose Lietuvos mokyklose būtų sukurta galimybė patirti saugų, palaikantį, malonų bei praturtinantį mokymo(si) procesą.

Konferencijos organizatoriai: Socialinių pokyčių inkubatorius „Domus solis“ ir VšĮ Lazdijų švietimo centras.

Informacija atnaujinta: 2021-01-25 14:29